İzmir Gaziemir'de Svalinn Hotel Kapılarını Açtı

 Hızla gelişen İzmir'in yeni merkezi Gaziemir bölgesinde Svalinn Hotel kapılarını misafirlerine açtı. Yönetim kurulu başkanı İsmail Köroğlu'nun oluşumu olan Svalinn Hotel tüm Türkiye'de ciddi ses getireceğe benziyor. Svalinn Hotel'in ayrıcalıkları saymakla bitmiyor. 

 Yeni fuar alanının Gaziemir'e taşınmasıyla konaklama ihtiyacının ciddi anlamda artması bir çok girişimcinin bu bölgeye otel yapma talebinde bulunmasına sebep oluyor. Svalinn Hotel'in konumu itibari ile, havaalanına 6km, Ege Serbest Bölgesine yürüme mesafesinde, İzmir Yeni Fuar alanına 900m uzaklıkta ve alışveriş merkezlerine yürüme mesafesinde olması nedeniyle ciddi anlamda ilgi topluyor. Otel 25 Ağustos 2015 tarihinde resmi olarak açıldı ve otelin doluluğu %70 oranında.

 Otelin bu doluluğun nedenleri arasında misafir memnuniyeti odaklı çalışıyor olmalarından kaynaklanıyor. Booking.com, Expedia, HRS, Tripadvisor, Tatil.com gibi online rezervasyon sistemlerinde yapılan incelemelerde otelin gerçek misafir memnuniyet 10 üzerinden 9,5 buda otelinde ne kadar misafir memnuniyeti odaklı çalıştığını doğruluyor. Ayrıca otel 3500m2'lik bir alana kurulu, önden bakıldığında fransız mimarisi çok dikkat çekiyor. Odalarında kullanılan malzemeler ise yüksek kalitede, en küçük standart odası 45m2 büyüklüğünde buda ne kadar misafir odaklı çalıştıklarını gösteriyor. Şehir otellerinde genellikle standart bir odanın büyüklüğü 20 ile 26m2 civarında fakat Svalinn Hotel misafirlerin memnun olarak ayrılmaları adına herşeyi düşünmüş. Ayrıca misafirler SPA merkezinden ücretsiz olarak yararlanabiliyor. Tuz odası, buhar odası, sauna ve fitness ile misafirler otelde yorgunluklarını atıyor.

 Fuar alanına yakın olması ve merkezi bir konumda yer alması nedeniyle Svalinn Hotel'in %40 oranında yurtdışı misafiri mevcut. Buda yabancı misafirlerin oteli ciddi anlamda tercih ettiğini gösteriyor.

Yorumlar