2014 Otelde Yılbaşı Balosu

 Herkes yeni yılın kendisine, güzellikler iyi şeyler getireceğini ümit eder. 2014 yılına girmemize neredeyse bir şey kalmadı şimdiden herkes yılbaşını nerede kutlayalım derdine düşmeye başladı bile.

 Bir çoğumuzun belli başlı alışkanlıkları var. Yeni yıla mutlala ailesi ile birlikte girerler ve ev ortamında mazbut bir yılbaşı ile yetinebilirler. Kimileride yeni yıla girerken nasılsan koskoca bir yılında öyle geçeceğine inandıkları için, yılbaşı gecesini gerçekten çok iyi geçirmeyi hayal ederler. Saat tam onikiyi gösterdiğinde sevdiklerine sarılırlar ve müziğin eşliğinde coşmaya devam ederler.

 Peki ya siz yeni yıla nerede girmeyi düşünüyorsunuz. Harika bir otelinde, çatı katındaki salon balosunda mı, yoksa fasıl eşliğinde bir restoranttamı. Bunun seçimi tamamen size kalmış fakat, oteller şimdiden birbirinden zengin menüleri ve yüksek hizmet anlayışlarıyla sizin için hazırlıklarına koyuldular. Sizlere tavsiyem, dört yıldızlı veya beş yıldızlı bir otelin roof katında hayallerdeki gibi bir yeni yıl yaşayabilirsiniz.

Yorumlar