En kullanışlı ön büro yönetim programı

Günümüz teknolojisi gelişmesiyle birlikte program yazılımcıları bu durumu fırsata çevirmeye devam ediyorlar. Farklı bir çok yazılım şirketi en kullanışlı, en başarılı otel yönetim ya da ön büro yönetim programını üretmek konusunda bir hayli rekabet içinde. Ön büro yönetim programları, otelin doluluk istatistiklerini tutmak, oda kayıtlarını tutmak, gelir raporlarını hesaplamak ve dökümlerini alabilmek gibi konularda, ön büro ve otel yöneticilerinin sağ kolu gibi görünüyor. Peki ya bu programların arasında en kullanışlı ön büro programı sizce hangisi?

Bir çok otel programını ayrıntılı olarak inceledim, aynı zaman da bir çok ön büro yöneticisi ile yaptığım görüşme de bir kanıya vardım. Kolay olması, Türkçe dil desteği olması, farecast araçlarının gelişmiş olması gibi artıları olması nedeniyle Elektra Otel Yönetim sistemini bir hayli tavsiye ediyorlar. İşin açıkçası bu programın yaygın olmasının başlıca nedenlerinden bir diğeride, otel sahiplerinin programı seçmesi. Bu durumda biraz ekonomik değeri ile eş olsa gerek. Kısacası en kullanışlı otel programı ya da en profesyonel otel programı sizin öğrendiğiniz ve çalıştığınız otelin kullanmanızı ön gördüğü otel yönetim programıdır.

Diğer otel yönetim programlarından bazıları; sentez otel programı, rmos otel programı, elektra otel programı, fidelio otel programı, opera otel programı, amonra otel programı, sistemhotel programı, sentezdelux otel programı, sedna otel programı, asyasoft yönetim programı,

Yorumlar